Ajankohtaista

Peruskurssi 2024

Tänä kesänä järjestetään yksi peruskurssi, ti 4.6. ja pe 7.6. klo 18-21 sekä lauantaina 8.6. kolo 10-14. Kaikkien kurssilaisten tulee olla uimataitoisia ja yli 12 vuotiaita. Melominen vaatii fyysistä kuntoa. Päästäksesi kajakkiin sinun tulee kyetä menemään kyykkyyn ja siitä istahtamaan jalat suorana ja vastaavasti samalla tavalla nousemaan ylös. Testaa vaikka lattialla!

Tiistaina 4.6. kokoonnumme uimahallin aulaan klo 18. Seuralla on kolme kajakkia uimahallissa ja aloitamme lämpimässä vedessä perusteista, kajakkiin meno, miten se kaatuu, miten toimia kajakin kaatuessa, pelastautumisharjoitus. Varusteeksi kaikille uimapuvut ja mukaan voi ottaa omat sukellus/uimalasit niin halutessaan.

Perjantaina 7.6. kokoonnumme Osmolan vajalle Kirkkotien varteen ja melomme lähivesillä seuran kajakeilla ja lauantaina 8.6. teemme pienen retken jollekin lähilaavulle. Vesille lähtiessä vaatetus sään mukaan. Tavalliset liikuntaan sopivat vaatteet, joustavat housut, tuulitakki käy hyvin. Kajakin sisällä ei sovi pitämään kovin isoja kenkiä, keveät tennarit, uimatossut, jopa villasukat toimii. Varavaatekerta pitää olla mukana vesitiiviissä pussissa tai vaikka kaksinkertaisessa muovipussissa, pussin suu hyvin suljettuna. Kaikki sähköiset varusteet, kännykät, autonavaimet jne. jätetään joko vajalle lukkojen taakse tai niille pitää olla vesitiivis pussi. Vesipullo, pientä evästä on hyvä olla mukana ja aurinkoisen kelin sattuessa lakki ja aurinkolasit.

Jokainen osallistuja maksaa uimahallimaksun. Muuten kurssimaksu 50 € ja alle 16-vuotiaalta 30€. Kurssimaksuun sisältyy kuluvan vuoden jäsenmaksu, melontaopas ja kurssitodistus.

Ilmoittautumiset sähköpostilla keiteleenmelojat@gmail.com

Mukaan otetaan kahdeksan ensiksi ilmoittautunutta.

*****

Lettumelonta 12.6. Lähtö vajalta klo 18. Seura tarjoaa eväät. 

*****

Kuutamomelonta 9.-11.8. Etelä-Konneveden kansallispuistossa. Voit osallistua myös päiväretkeen tai olla yhden yön. Yöpyminen teltoissa, majoituskapasiteetti mökissä rajallinen (6 hlöä). Lisätietoa retkestä lähempänä.

*****

Täydenkuun iltaretki vajalta 19.8. sään salliessa.

*****

Lisäksi viikkomelonnat sään mukaan, seuraa tiedotusta Facebook-ryhmässä (Keiteleen Melojat ry | Facebook) tai Keiteleen Melojien Whatsapp-ryhmässä (vain jäsenille).

*****

Lisätietoja seuran tapahtumista voit kysyä hallituksen jäseniltä tai sähköpostilla keiteleenmelojat(at)gmail.com.