Ajankohtaista

Kausi 2023

Tänä kesänä järjestetään yksi peruskurssi 6.-8.6. kolmena perättäisenä iltana klo 18-21. Kaikkien kurssilaisten tulee olla uimataitoisia ja yli 12 vuotiaita. Melominen vaatii fyysistä kuntoa. Päästäksesi kajakkiin sinun tulee kyetä menemään kyykkyyn ja siitä istahtamaan jalat suorana ja vastaavasti samalla tavalla nousemaan ylös. Testaa vaikka lattialla!

6.6. kokoonnumme uimahallin aulaan klo 18. Seuralla on kolme kajakkia uimahallissa ja aloitamme lämpimässä vedessä perusteista, kajakkiin meno, miten se kaatuu, miten toimia kajakin kaatuessa, pelastautumisharjoitus. Varusteeksi kaikille uimapuvut ja mukaan voi ottaa omat sukellus/uimalasit niin halutessaan.

7.8. kokoonnumme Osmolan vajalle Kirkkotien varteen ja melomme lähivesillä seuran kajakeilla. ja 8.6. teemme pienen retken jollekin lähilaavulle. Vesille lähtiessä vaatetus sään mukaan. Tavalliset liikuntaan sopivat vaatteet, joustavat housut, tuulitakki käy hyvin. Kajakin sisällä ei sovi pitämään kovin isoja kenkiä, keveät tennarit, uimatossut, jopa villasukat toimii. Varavaatekerta on pitää olla mukana vesitiiviissä pussissa tai vaikka kaksinkertaisessa muovipussissa, pussin suu hyvin suljettuna. Kaikki sähköiset varusteet, kännykät, autonavaimet jne jätetään joko vajalle lukkojen taakse tai niille pitää olla vesitiivispussi. Vesipullo, pientä evästä on hyvä olla mukana ja aurinkoisen kelin sattuessa lakki ja aurinkolasit.

Jokainen osallistuja maksaa uimahallimaksun. Muuten kurssimaksu 50 € ja alle 16-vuotiaalta 30€. Kurssimaksuun sisältyy kuluvan vuoden jäsenmaksu, melontaopas ja kurssitodistus.

Ilmoittautumiset sähköpostilla keiteleenmelojat@gmail.com

Mukaan otetaan kymmenen ensiksi ilmoittautunutta.

*****

Lisätietoja seuran tapahtumista voit kysyä hallituksen jäseniltä tai sähköpostilla keiteleenmelojat(at)gmail.com.