Ajankohtaista

KUUTAMOMELONTA Kannonkoskella la-su 11.-12.8.2018

Paikka: Kannonkoski
Lähtöpaikka: Pajusalmi
pajusalmi_kannonkoski
Lauantai-aamuna kajakkien lastaus vajalla klo 8:00. Lähtö Pajusalmelle klo 9:00 ja melomaan n. klo 10:00 Pajusalmen P-alueelta. Melotaan Enojärven ison puolen yli Taatulaan, siitä lenkki pienen puolen ympäri. Paluu Taatulaan ja ison puolen yli Pajusalmelle. Pakataan kajakit ja ajetaan VPK:n mökille. Matkaa kertynee n. 10-15-17 km, retken pituus määräytyy porukan mukaan.
 
Sunnuntaina lähdemme mökin rannasta lyhyemmälle retkelle Potmo-Syväjärvi-Pudasjärvi suuntaan. Paluuaika tarkentuu sunnuntaina, mökki luovutetaan siivottuna klo 16:00 mennessä.
 
Omat eväät lauantaimelontaa varten. Päivällistarpeet, iltapala, aamupala ja sunnuntaieväät: Outi ja Kaisa hankkivat kaupasta, jaetaan kustannukset. Seura maksaa mökin vuokran.
 
Mökillä on yläkerrassa kaksi matalaa kahden hengen huonetta ja kolmen sängyn parvi. Alakerrassa kaksi vuodesohvaa. Tarvittaessa otetaan mukaan patjoja, makuusäkkejä, teltan saa pystyttää pihalle. Sauna ja suihkut, keittiösysteemit löytyy. Mukaan voi lähteä myös vain lauantaipäiväksi, jos ei halua jäädä yöpymään.
 
Seuran kajakkeja on mahdollista varata mukaan reissulle.
 
Ilmoittautumiset Kaisalle s-postilla kaisa.aukee(at)gmail.com tai puhelimitse p. 040 568 6972. Kerro tarvitko seuran kajakkia vai tuotko oman, yöpymistarve ja erikoisruokavaliot.

 

Huom! Olethan muistanut maksaa jäsenmaksun vuodelle 2018? Jäsenkirje on lähetetty 3.4.2018. Pyydämme ilmoittamaan, jos et jatka jäsenyyttäsi. 

Keskiviikkomelonnat jatkuvat elokuun loppuun saakka. Vesillä klo 18.00 Osmolan vajalta.

Lisätietoja tapahtumista voit kysyä hallituksen jäseniltä tai sähköpostilla keiteleenmelojat(at)gmail.com.

Seuraa tarkempaa ilmoittelua lähempänä ajankohtia.